Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek naar zwaargewonde Middelburg

Toegevoegd: 11-02-2016, 13.04 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In een woning aan de Keurhove in Middelburg-Zuid is donderdagochtend een zwaargewonde man aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart.


Volgens de politie heeft het slachtoffer vermoedelijk zichzelf verwond, maar vooralsnog is niet helemaal duidelijk wat zich precies in de woning heeft afgespeeld. Rond 09.50 uur werden twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht om daar te worden overgedragen aan een traumateam.

De helikopter uit Nijmegen landde op het heliplatform bij het Admiraal De Ruyterziekenhuis. Omdat de patiënt niet stabiel genoeg was voor vervoer door de lucht is besloten de gewonde per ambulance naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam te vervoeren. De arts en de verpleegkundige van het traumateam zijn meegereden in de ambulance. De helikopter is later doorgevlogen naar Rotterdam.
 
Volgens een getuige zat de gewonde man onder het bloed toen hij naar buiten kwam. In de woning zou ook nog een vrouw zijn geweest maar zij zou geen letsel hebben. Wel is Emergis is ingeschakeld om hulp te verlenen. Ook is een huisarts ter plaatse geweest.

De politie zette direct de straat af met linten en doet nog onderzoek om de vermoedens over de toedracht te bevestigen. Ter plaatse is technisch onderzoek verricht door drie rechercheurs, waarvan twee gehuld in een witte overall.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren