Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 95 km

Reeks diefstallen bij onbemande kraampjes

Toegevoegd: 11-02-2016, 14.36 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op Zuid-Beveland is de afgelopen tijd regelmatig geld gestolen dat was achtergelaten bij kraampjes die langs de weg bij woningen en boerderijen waren gezet.


Volgens de politie kwamen in de maanden januari en februari diverse aangiftes en meldingen binnen vanuit de gemeenten Borsele en Goes. Mogelijk waren de dieven ook actief bij onbemande kraampjes in de gemeente Kapelle.

"Wij hebben het vermoeden dat er nog meer diefstallen zijn gepleegd welke nog niet bij ons bekend zijn. Mocht er geld weggenomen zijn uit uw kraampje of kent u iemand waarbij dit het geval is geweest en is dit nog niet gemeld, neem dan contact met ons op", zo schrijft de politie op Facbeook.

Mensen met tips kunnen die doorgeven aan de politie in Goes via het telefoonnummer:0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jgmv (11-2-2016 om 18:10)
pure diefstal ik koop ook bij die kraampjes aardappelen uien vruchtensap alles van goede kwaliteit en goedkoper dan de winkel ik zou het zelf niet durven straks stoppen ze er mee en kan je dubbel betalen in de winkel leven is al duur genoeg hoop dat ze die daders die het bederven voor eerlijke mensen snel pakken
kees (11-2-2016 om 17:49)
Een camera ophangen kan mist draadloos. Echter dan moet je wel vaak checken en dat is just het probleem.Als je één keer per dag komt kijken en er 8 keer per dag iemand komt, wie heeft het dan gedaan. Wie van de 8?
importzeeuw (11-2-2016 om 17:11)
Ik kan me zo voorstellen dat die buitenlanders er geen donder van snappen dat we hier geld langs de weg laten staan. Jammer, het kan dus gewoon niet meer. Wellicht dat de crisistijd ook gelegenheidsdieven maakt. Inderdaad, camera's ophangen gericht op je kraam
Jan (11-2-2016 om 16:20)
Het is tegenwoordig verschrikkelijk, en we zijn er nog niet denk ik. Vroeger zette je je fiets zo weg, daar zat niet eens een slot op. Bij veel mensen waren de deuren niet op slot je zou zo binnen kunnen lopen. Maar er werd niet gestolen. Ligt het ook niet een beetje aan de opvoeding die al heel wat jaren de verkeerde kant op gaat? We waren teveel gewend om maar uit te geven, en nu we wat moeten minderen doet het pijn.
Lezer (11-2-2016 om 16:00)
Dan moet je wel erg laag op de maatschappelijke ladder staan om die kraampjes waar hooguit een paar euro te vinden is te bestelen.
f (11-2-2016 om 14:57)
Een zogenaamde wildcamera ophangen in de kraampjes; die registeren bij beweging de eerst 10 a 15 seconden van wat er gebeurd op dat moment> is niet zo moeilijk om de daders in beeld te krijgen en je hebt hard bewijsmateraail. Mvg,f
Cookie-instellingen beheren