Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 93 km

Vrouw beroofd van pinpas en telefoon Hulst

Toegevoegd: 11-02-2016, 16.32 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Bij het Stationsplein in Hulst is woensdagochtend een 26-jarige vrouw uit Hulst door twee onbekende mannen beroofd van haar pinpas en telefoon. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor.


De vrouw was omstreeks 10.20 uur met haar fiets op weg naar de plaatselijke supermarkt om boodschappen te doen. Op het Stationsplein, vlak voor de afslag naar de supermarkt, zag ze twee mannen met fietsen staan. Toen het slachtoffer langsreed werd ze aangesproken door één van de mannen. Omdat ze niet goed hoorde wat de vraag van de mannen was en dacht dat er iets aan de hand was, stapte de Hulsterse af.

"Toen werd de situatie ineens een stuk grimmiger. De mannen wilden geld zien en pakten de tas van de vrouw af. Vervolgens werden daaruit haar pinpas en telefoon gehaald. De mannen dwongen de vrouw vervolgens om met hen mee te fietsen maar na een poosje wist de doodsbange vrouw hard van haar belagers weg te spurten. Eénmaal weer thuisgekomen heeft ze ons gebeld", zo vertelt een politiewoordvoerder.

Van de beide daders is een signalement bekend. De eerste dader was een blanke man met een mager postuur. Hij was ongeveer 1.80 meter lang. Hij droeg een zwarte jas zonder opvallende kenmerken met daaronder een spijkerbroek. De man had heel erg kort, gemillimeterd haar. De kleur daarvan is onbekend. De man droeg een ring aan zijn linkerhand. Zij leeftijd wordt geschat tussen de 17 en 20 jaar.

De tweede dader was een blanke man met een mager poster. Hij was kleiner dan dader 1. Deze man droeg een bruine jas met daaronder een spijkerbroek. Zijn haar was langer dan dat van dader 1 en blond van kleur. De politie zoekt getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bekende (12-2-2016 om 11:08)
De vrouw heeft niet bij karwei en jumbo gefietst. Het was bij het straatje rechtsaf naar de emte (dat 1 richting straatje). Dat ligt vast net uit het zicht van camera beelden, ze hebben de plek er wel voor uitgezocht, het tuig! Maar misschien zijn ze in die omgeving nog wel gezien, voor of na de beroving. Hopelijk melden er zich getuigen!
Clingenaar (11-2-2016 om 19:15)
Jammer dat ze altijd vrouwen uitkiezen.. ik als man.. had ze graag hun tanden bij elkaar laten rapen. Stelletje onbeschofte zooi!
hoelang nog (11-2-2016 om 18:24)
Hoe lang gaat dit nog door? Als je nou zelfs al niet meer een vouw alleen over straat kan laten fietsen zonder dat er van dat onopgevoedde tuig haar spullen jatten.. Wat is dit voor compleet verziekt land aan het worden.. en wat doet die maffiabende in denhaag?? Juist de andere kant op kijken want stel je voor dat je je zakken niet kunt vullen!!! Ik word er echt kots en kotsmisselijk van en begin me echt dood te schamen dat ik nederlander ben!
Hulstenaar (11-2-2016 om 17:16)
Probeer eens bij Karwei de videobeelden op te vragen...tenminste als deze mevrouw langs de bouwmarkt is gefietst. Ook Jumbo heeft videobeelden lijkt me.
Cookie-instellingen beheren