Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
78 files van totaal 270 km

Mannen betrapt met hennep in auto Clinge

Toegevoegd: 12-02-2016, 11.35 uur
Door: Roland de Jong

CLINGE - Twee mannen uit België zijn donderdag aangehouden nadat tijdens een controle van hun auto hennepplanten en tien jerrycans met een onbekende vloeistof waren aangetroffen.


Agenten zagen de bestelauto rond 21.30 uur rijden op de Hoofdstraat in Sint Jansteen. Zij volgden de wagen omdat zij een hennepgeur roken. Op de Molenstraat in Clinge gaven zij de bestuurder een stopteken. In de bestelbus lagen 15 plastic zakken met hennep en 10 jerrycans gevuld met nog nader te onderzoeken vloeistof.

De twee inzittenden werden ter plekke aangehouden. Het gaat om een 54-jarige man uit Tremelo en een 25-jarige man uit Kieldrecht, net over de grens bij Nieuw-Namen. De verdachten werden ingesloten in cellencomplex Torentijd voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hulsterse (12-2-2016 om 12:01)
@D M van de Vijver-de Puijsseleyr: Ik denk dat Kieldrecht bedoeld wordt. Wel lekker als die Belgen hun troep hier komen dumpen. Denk niet dat er water in de jerrycans zat...
D M van de Vijver-de Puijsseleyr (12-2-2016 om 11:53)
Waar ligt precies het Belgisch gedeelte van Nieuw-Namen????
Cookie-instellingen beheren