Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 107 km

Man rijdt 14 jaar zonder geldig rijbewijs

Toegevoegd: 13-02-2016, 03.19 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - De politie heeft vrijdagavond op de A58 iemand betrapt die al 14 jaar lang met een ongeldig rijbewijs rondreed. Dat meldt het Team Verkeer van de politie Zeeland-West-Brabant.


De automobilist werd staande gehouden ter hoogte van Heinkenszand. Dat gebeurde overigens nadat er melding was gemaakt van een mogelijke ontvoering.

Meer details zijn nog niet bekend. De politie heeft de zaak bovendien nog in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Automobilist (13-2-2016 om 09:26)
Albert: Hoe zo buitenlanders of allochtonen? Ik ben volbloed Nederlander en volbloed Zeeuw en heb al 40 jaar mijn rijbewijs. Ik heb mijn rijbewijs nog maar twee keer tijdens een controle moeten tonen. En dat was nog heel hilarisch ook. De A58 was afgesloten wegens werk in de Vlaketunnel op beide opritten van de Vlakebrug hielt de politie controle. Ik moest naar Goes en onderaan de oprit aan de oostkant werd ik staande gehouden. Had mijn rijbewijs niet bij me maar de agent was een kennis van ons en liet me gaan. Een uur later kwam ik terug en werd staande gehouden aan de westkant. Ik zei toen: ik heb al jaren mijn rijbewijs en ben nooit gecontroleerd en nu twee keer in een uur. waarop de agent zei: das wel een beetje veel rij dan maar door!
Ad (13-2-2016 om 09:25)
Gelukkig had die bestuurder geen alcohol in zijn bloed. Ik tref vele malen liever een automobilist die geen (geldig) rijbewijs heeft dan eentje met braaf alle geldige papieren maar die zich lam heeft lopen zuipen. Die zijn er namelijk veel meer van.en écht gevaarlijk.
Dirgni (13-2-2016 om 08:40)
reactie op bericht van Albert: politie lui en bevooroordeeld?? beetje denigrerende opmerking, ook naar je zwager die politieagent is. Deze mensen werken keihard, voor een laag loon en staan iedere dag in de gevarenzone, worden uitgescholden etc. noem maar op. Ik neem mijn petje af, voor deze mensen en ben heel blij dat ze er zijn. Iedereen weet dat er volop mensen zijn wegbezuinigd. Denk voortaan s.v.p. na voordat je zo'n naar bericht plaats alsjeblieft. Je bericht is echt niet aardig. Mijn motto is: verbeter de wereld en begin bij jezelf!
R (13-2-2016 om 08:36)
Net of een rijbewijs iets uit maakt. Ik zie dagelijks mensen met een rijbewijs de stomste dingen doen die ze niet geleerd hebben. En steeds meer mensen die hun rijbewijs al 100 jaar hebben en nooit iets hebben bijgeleerd. 1 x keer in de 5 jaar filmpje kijken van 15 minuten en ff opfrissen zou best verstandig zijn ..
zeeuw (13-2-2016 om 08:22)
Hieronder word gesproken over wegenbelasting en systemen om te checken e.d. Om te rijden hoef je geen auto te hebben hoor, ik ken een collega die dat 20 jaar heeft gedaan zonder rijbewijs, de auto was van zijn vrouw en hij was zeevarende als bemanning. Hij heeft 20 jaar elke week maandags naar zijn werk gereden aan de andere kant van het land en vrijdags weer terug. Nooit gepakt. en als je gewoon netjes rijd is die kans ook behoorlijk klein hoor. Kleine boetes kwamen binnen op zijn vrouw haar naam want daar stond het kenteken op. Na 20 jaar kreeg zijn vrouw ook werk waar ze de auto voor nodig had en had hij dus zelf een voertuig nodig , toen heeft hij voor de vorm maar even zijn rijbewijs gehaald. In een keer geslaagd na zo veel ervaring
wim (13-2-2016 om 07:06)
Al 14 jaar zonder ongeldig rijbewijs auto rijden hoe bestaat als zoiets gebeurd misschien wel wegenbelasting betaalt ondanks dat alles in deze tijd met computers de gegevens kan op vragen wat een grote blunder van Politie
Cookie-instellingen beheren