Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw voorkomt dat dronken man verder rijdt

Toegevoegd: 13-02-2016, 09.58 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Omstanders hebben vrijdagmiddag in Heinkenszand een 60-jarige Belg belet om achter het stuur te kruipen terwijl hij alcohol had gedronken.


De getuigen zagen de man, een inwoner van Sint Laureins, rond 15.45 uur parkeren in de berm bij de Drieweg. De man stapte uit en viel. Voorbijgangers wilden de man helpen maar de man viel steeds om en hij praatte verward. De bestuurder rook bovendien naar alcohol.

Toen de Belg weer in de auto wilde stappen, pakte een vrouw de autosleutel zodat hij niet kon gaan rijden. Gewaarschuwde agenten hielden de man vervolgens aan en namen een blaastest af. De Belg blies 930 Ug/l waar maximaal 220 Ug/l is toegestaan. Hij had dus ruim vier keer te veel op.

Het rijbewijs van de man is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (15-2-2016 om 07:21)
Wat een buiten gewoon optreden van die vrouw om de sleutels uit te auto te halen waardoor de dronken bestuurder niet kon weg rijden en de politie de persoon mee nam voor controle die vier maal te veel had gedronken hier voor zou de vrouw toch wel een beloning waard zijn geweest.
Mark (13-2-2016 om 15:57)
930 Ug/l LOL wat had ie op een fles Whiskey. De vrouw die zijn sleutels af pakte mag wel een bloemetje. Goede daad !
Walgje (13-2-2016 om 15:37)
Wat erg! Je zal deze bezopen lor tegenkomen in het verkeer! Geen woorden voor!
Stefan (13-2-2016 om 13:54)
Kijk, zo moet het, optreden. Mensen die teveel hebben gedronken horen niet achter het stuur. Zelf het zelfde gedaan, maar hadden wel schade / kosten door zo'n persoon. Gelukkig is er verder geen schade en zijn er geen gewonden gevallen! Complimenten voor het optreden. Nu maar hopen op een zware boete en een lange tijd rijontzegging.
marina (13-2-2016 om 12:36)
goed gedaan en het enige goede wat je kan doen..
Jan (13-2-2016 om 12:26)
Ik weet niet waar deze meneer is geweest ,maar waar hij is geweest daar hebben ze ook weinig respect /verantwoording voor de mede mens deze meneer is één van de vele moordenaars met 4 wielen,petje voor deze mevrouw de politie zou haar één bos bloemen moeten geven want ze is toch wel een held ,ze had ook klappen kunnen krijgen nogmaals knap werk MEVROUW !!!!!
Cookie-instellingen beheren