Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestaties na scooterdiefstal Oost-Souburg

Toegevoegd: 16-02-2016, 08.42 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg zijn vorige week twee personen aangehouden vanwege de diefstal van een scooter. Dat heeft de politie vandaag naar buiten gebracht.


Het slachtoffer had zijn scooter volgens de politie enkele minuten neergezet om er vervolgens achter te komen dat deze was gestolen. Al snel werd duidelijk dat de scooter mogelijk was gestolen door twee mensen die op een feestje waren geweest waar ook het slachtoffer was geweest.

Kort daarop volgden al direct twee arrestaties: "Op basis van het opgegeven signalement van de melder en enkele getuigenverklaringen kon in de directe omgeving van de diefstal al snel één van de verdachten worden aangehouden. De tweede verdachte werd later in Oost-Souburg aangehouden", aldus de politie.

Eenmaal achterin de politiewagen biechtte één van de verdachten al op de scooter te hebben gestolen. Ook verklaarde hij waar hij waar de scooter was achtergelaten. "Hij wees ons de exacte plaats waarna de scooter door ons in de bosjes werd aangetroffen. De scooter kon nog diezelfde avond terug naar het slachtoffer."


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (16-2-2016 om 10:19)
Oeps, dat wordt vast een taakstrafje.
Cookie-instellingen beheren