Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 27 km

Vrouw krijgt vuistslag van tasjesdief

Toegevoegd: 16-02-2016, 13.40 uur
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - Op de Kloosterstraat in Oostburg is vanochtend een 18-jarige vrouw door een onbekende man beroofd van haar tas. De dader is op de vlucht geslagen.


Het slachtoffer liep rond 10.50 uur via de Brouwerijstraat de Kloosterstraat in. Nadat de vrouw de straat was overgestoken riep een man vanuit een steeg of zij hem even kon helpen. Volgens de politie liep de vrouw daarop de steeg in om kort daarop opeens 'getrakteerd' te worden op een flinke vuistslag.

De vrouw liet van schrik haar tas vallen en de man zag zijn kans schoon om die mee te nemen. De dader ging er vandoor richting de bushalte bij de Brouwerijstraat. Tot nu toe heeft de politie hem niet kunnen traceren. Daarom is men op zoek naar getuigen.

Signalement
De dader was een blanke man van tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij had donkerbruin haar (tegen het zwart aan) en droeg op het moment van de beroving een donkerblauwe, stoffen jas. Hij had een donkere capuchon over zijn hoofd getrokken. Hij had verder een blauwe spijkerbroek aan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ruud (16-2-2016 om 14:24)
Hoe grof kun je zijn. Wat een eikel is die vent. Wordt je beroofd krijg je ook nog een vuistslag. Lekker motiverend om iemand te helpen die hulp nodig heeft. Dankje wel hoor -@/[YU%&#. Aan de vrouw, complimenten voor de hulpvaardigheid en veel sterkte. Je bent een voorbeeld voor vele.
Cookie-instellingen beheren