Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Meisje mishandeld in tunneltje Vlissingen

Toegevoegd: 18-02-2016, 13.54 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie is op zoek naar een man en een vrouw die hebben ingegrepen toen een meisje op dinsdag 2 februari jl. werd mishandeld door een groepje jongeren bij het tunneltje in Westerzicht in Vlissingen. De mishandeling heeft plaatsgevonden tussen 19.00 en 21.00 uur en is al begonnen op het station in Oost-Souburg.


Vanwege een eerder conflict werd het meisje van 16 uit Vlissingen in haar gezicht geslagen door een bekende van haar. Op dat moment sloeg het 16-jarige meisje terug en direct hierna ging ze weg van het groepje dat zich op het station verzameld had. Het groepje achtervolgde haar tot aan het tunneltje in Westerzicht waar er opnieuw een opstootje ontstond.

In het tunneltje is het meisje mishandeld door een paar leden van het groepje van vijf. Hierdoor heeft het slachtoffer last van haar oor, hals en been. Tijdens het gevecht dat gaande was in het tunneltje kwamen er een joggende vrouw en een fietsende man langs. Zij hebben geroepen dat de vechtpartij moest stoppen en toen is het groepje er vandoor gegaan. De man op de fiets heeft het slachtoffer naar huis gebracht.

De politie is op zoek naar deze man en vrouw en zou hen willen verzoeken om contact op te nemen via 0900-8844. De recherche van team Walcheren zou heel graag willen weten wat deze mensen precies gezien hebben.

Ook is de politie op zoek naar andere getuigen die op die dinsdag 2 februari, tussen 19.00 en 21.00 uur iets hebben gezien dat met deze mishandeling verband kan houden. Dit kan dus zowel op het station in Oost-Souburg als bij het tunneltje in Westerzicht zijn. Ook deze getuigen worden verzocht contact op te nemen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peter (26-2-2016 om 22:14)
flinke jongens hoor tegen een meisje,jammer jongens jullie treffen nog wel eens de verkeerde, ik zou het zeker niet pikken als vader, maar als omstander ook niet. ik hoop dat het meisje er niks aan over houd, ik wens haar veel sterkte toe.
Peter (18-2-2016 om 17:23)
Aan de ouders van die gasten die betrokken waren bij deze vechtpartij een advies: geef ze aan, straf ze streng en desnoods moeten ze een weekje morren in de bajes. Maar dan wel in isolatie. Wedden dat ze het nooit meer doen. Want dit soort uitwassen moet je vroeg tegen gaan, voordat heet erger wordt en normaal gevonden gaat worden. 5 tegen 1. En altijd in Tunneltjes. Wat een lafbekken.
albert (18-2-2016 om 15:27)
Met zijn vijven tegen 1 meisje, dat zijn pas echte helden...
Mieke (18-2-2016 om 15:04)
Jeetje wat ben je dan stoer, met n groep van 5 personen op een meisje. Kan ik me zo kwaad om maken
R (18-2-2016 om 15:01)
gelukkig zijn er mensen die altijd helpen, zeker als er loosers zijn die alleen kunnen meppen i p v iets uit te praten
monika (18-2-2016 om 14:42)
Als je als goede burger ziet dat een meisje of jongen door een groepje mishandeld word dan is een volwassenen gewoon verplicht om actie te ondernemen . Door direct de politie te bellen , zelf ingrijpen is niet zonder risico de groep kan zich ook tegen een volwassenen keren en diegene in elkaar slaan . Nu nog even over alle fietstunneltjes langs de fietspaden ik rij daar wel eens over en door en krijg dan overdag of 's avonds nou niet bepaald een veilig gevoel . kunnen de Gemeentes er niet voor zorgen dat iedereen daar doorheen kan fietsen zonder in elkaar geslagen of beroofd te worden .
Cookie-instellingen beheren