Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Fietser aangereden door auto Terneuzen

Toegevoegd: 19-02-2016, 13.50 uur - Update: 19-02-2016, 16.20 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen is vrijdag aan het einde van de morgen een fietser aangereden door de bestuurder van een auto.


De botsing vond rond 11.30 uur plaats op de Koegorsstraat. De ambulancedienst kwam ter plekke om de betrokkenen te onderzoeken.

Of er ook daadwerkelijk iemand naar het ziekenhuis moest worden gebracht is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (20-2-2016 om 20:57)
Hier kon je op wachten, ik weet niet wie die regel verzonnen heeft om fietsers, voorrang te geven, er bestaan nog steeds "dode hoeken " in een vervoer middel. In Belgiƫ is dit gebruikelijk, vraag mij niet naar het aantal slachtoffers daar. Fietsers horen nooit voorrang te krijgen in het verkeer, mits schoolgaande kinderen. In dit geval mag je als fietser zijnde nooit je voorrang opeisen terwijl je kwetsbaarder bent, snel aanpassen gemeente!
AA (20-2-2016 om 07:15)
Dat stuk bij de spoorbaan is inderdaad niet echt veilig. Gelukkig gaat ProRail de overweg aanpassen (ik dacht in 2017). Vergeet ook niet de kruisingen bij de parkeerplaats van Skidome, waar de automobilisten als gekken over de weg scheuren en daarbij vaak de fietsers over het hoofd zien, terwijl deze wel voorrang hebben op het fietspad!
nel (19-2-2016 om 15:33)
Dat zal dan wel bij die hele super onveilige situatie zijn bij het spoor waar de fietsers een stuk de rijbaan op moeten. Wie dat heeft kunnen bedenken weet ik niet. maar een kleuter snapt nog wel dat dit enorm gevaarlijk is. !
Cookie-instellingen beheren