Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man heeft gestolen fietsen in gestolen bus

Toegevoegd: 20-02-2016, 13.55 uur - Update: 21-02-2016, 00.59 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft zaterdagochtend in Goes een 36-jarige man uit Eindhoven aangehouden die met twee gestolen fietsen in zijn busje rondreed. Dat bleek ook te zijn gestolen.


De man werd staande gehouden op de Van der Spiegelstraat omdat hij een verkeersovertreding beging. De bestuurder had een wazig verhaal over de twee fietsen die achterin zijn busje stonden. Omdat dit verdacht was is de man aangehouden.

Eenmaal op het politiebureau was het voor de politie mogelijk om de twee fietsen te linken aan de eigenaren. Deze waren nog niet op de hoogte van het feit dat hun fiets gestolen was. Eén van de fietsen bleek te zijn gestolen in Kruiningen. De politie heeft de rijwielen vervolgens op hun originele plaats teruggezet.

Tevens bleek dat de kentekenplaten op de bus eerder gestolen waren in Brabant. De bestuurder bleek ook niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. En de bus zelf bleek ook te zijn gestolen. Naar deze laatst genoemde zaken zullen verder worden onderzocht. De arrestant is vastgezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (21-2-2016 om 19:14)
Ga maar eens door woonwijken waar huurhuisjes staan en je ziet een bestelbusje of auto, kijk eens achterin. Deed het een keer in de van dishoek in Vlissingen, stonden ook toevallig 3 fietsen in. Spul van hier gaat naar Rotterdam en Rotterdam naar hier, Zo werken die taai taai poppetjes. Maar is altijd geinig dat wij burgers het allang weten en de dienders zogenaamd achter de feiten aan lopen.
Vlissinger (21-2-2016 om 14:21)
@Franky, de eigenaren hadden nog niet in de gaten dat hun fiets gestolen was dus de verzekering was nog niet ingeseind en dit kan pas na het opstellen van een proces verbaal. En bewijs last, gestolen busje met gestolen platen, geen rijbewijs en denkt u nu echt dat een (H) OVJ hier niets van af wist?
Cor (20-2-2016 om 22:45)
Petje af voor deze aanhouding. Mooie zaak. Kijken of er meer fietsendiefstallen boven water komen.
Franky (20-2-2016 om 18:16)
Op hun originele plaats teruggezet?? Ik mag hopen dat beide fietsen en de bus in beslag zijn genomen, een (H)OVJ kan beslissen of de fiets teruggaat naar de rechtmatige eigenaar en dat kan ook nog eens de verzekeraar zijn. Daarnaast heb je ook bewijslast nodig om dit boefje te kunnen veroordelen.
Bumper; (20-2-2016 om 16:31)
Heel goed werk van deze oplettende agenten,
wim (20-2-2016 om 16:01)
dit noemen ze goedkoop ondernemen
Cookie-instellingen beheren