Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Dronken automobilist weigert blaastest

Toegevoegd: 21-02-2016, 14.49 uur
Door: Manfred Berrevoets

HULST - Een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland is op de Grote Markt in Hulst aangehouden. De man reed met hoge snelheid, zonder rijbewijs en vermoedelijk onder invloed van alcohol.


Agenten kwamen de man zondag rond 03.30 uur tegen komende uit de Tivoliweg. Hij reed met hoge snelheid. De dienders besloten hem te volgen. Op het Cornelis de Vosplein gaven ze hem een stopteken. De man leek te stoppen in een parkeervak, maar hij ging toch weer rijden. Daarbij raakte hij de dienstauto, die daarbij beschadigd raakte.

Uiteindelijk stopte de man op de Grote Markt. De dienders roken direct dat er een alcoholwalm om de man heen hing. Bij het natrekken van zijn gegevens bleek de verdachte niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Hij is vervolgens mee genomen naar het politiebureau.

In de politiebus gedroeg de man zich zeer recalcitrant. Hij schold de agenten onder andere uit voor Nazi’s en trapte tegen het interieur van het voertuig aan. Op het bureau aangekomen weigerde hij een ademtest en urineerde ook nog expres naast het toilet.

De man is vastgezet. Hij krijgt onder andere een proces-verbaal voor rijden zonder rijbewijs, het weigeren van een blaastest en het bevuilen van de toiletruimte.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
arno (21-2-2016 om 23:48)
Sukkel!
Cookie-instellingen beheren