Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 23 km

Spookrijder A58 meldt zich bij politie

Toegevoegd: 22-02-2016, 19.20 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De spookrijder die zondagochtend op de A58 levensgevaarlijke situaties veroorzaakte is achterhaald. Dat meldt een wijkagent van de politie op Twitter.


De spookrijder werd rond 10.00 uur gezien ter hoogte van Kapelle. Toen de politie arriveerde bleek dat de automobilist inmiddels een afslag had genomen of was gekeerd. De spookrijder meldde zich maandagavond op eigen beweging bij de politie. De zaak wordt nu afgehandeld. 

Momenteel wordt nog onderzocht waarom de man precies op de verkeerde rijbaan terecht kwam en of aanvullende (waarschuwings)maatregelen nodig zijn.

Zie ook:
- Spookrijder op A58 richting Brabant (21-02-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (23-2-2016 om 12:22)
Beste is voor elke snelweg waar je in wilt rijden een tolpoortje te zetten, Zo kom je nooit in de verkeerde baan en kunnen we die wegenbelasting afschaffen. 8D
mar (23-2-2016 om 10:01)
Netjes van de man dat ie zich meld. Er is toch een auto door zijn fout!! in de berm terecht gekomen. Als men spookrijders wil voorkomen, dan maar net als in Amerika en dan heb je altijd een rekening, rekken in het wegdek die opklappen als je de verkeerde kant oprijdt en er voor zorgen dat je min. 2 lekke banden hebt.
Kevin (22-2-2016 om 23:50)
Geef het rijbewijs van deze persoon direct een enkeltje naar de papierversnipperaar aub.
Patatje (22-2-2016 om 23:33)
Wel een beetje dom dat ie zich meldt....Hij weet kennelijk wat er verkeerd is gegaan en kan daar dus lering uit trekken voor een volgende keer...Door je voor dit geval te melden verlies je misschien je rijbewijs en krijg je een enorme boete. (wat wel terecht is want voor hetzelfde geval vallen er doden....) Beter was de man bij zichzelf ter rade gegaan of een rijbewijs nog wel verantwoord is... Zo ja voortaan beter opletten, zo nee rijbewijs inleveren.
albert (22-2-2016 om 23:01)
Ik snap het wel ik rijd regelmatig voor werk in nacht over de weg en het is bijna altijd de afslag Rilland ik een spookrijder tegenkom ( 4 x gehad ) !!! Als je van Krabbendijke binnendoor gaat en dan bij Rilland de snelweg wil pakken is g=het voor veel mensen verwarrend omdat het zo groot en breed is.. Ik zat eens met mijn oudere buurman in de auto voor spullen halen en die nam zo bijna de eerste oprit links om naar Antwerpen te gaan dus ik zei gauw van ho ho ho buurman foutje............ ? Hij zal niet de enigste zijn vrees ik
Henk (22-2-2016 om 22:58)
Ik vermoed niet dat er aanvullende waarschuwingsborden nodig zullen zijn, eerder een aanvullende rijopleiding !
Cookie-instellingen beheren