Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man vast voor mishandelen vriendin

Toegevoegd: 23-02-2016, 10.13 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft maandag in een woning een 30-jarige man uit Vlissingen aangehouden vanwege huiselijk geweld. Hij zou zijn 30-jarige vriendin meerdere keren mishandeld hebben.


Het slachtoffer deed aangifte. Zij verklaarde dat ze met regelmaat mishandeld wordt door haar partner. "Het geweld neemt zo toe dat zij nu aangifte doet", aldus de politie. "Zondag had de man tijdens een ruzie haar hoofd tegen de tafel geduwd en daar met zijn volle gewicht op geleund. Ook dreigde hij met een schaar haar iets aan te doen."

"Maandag had hij haar twee keer met de vlakke hand in het gezicht geslagen, toen ze vertelde dat ze wegging", aldus een woordvoerder. De man is omstreeks 17.30 uur aangehouden. Hij is in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Janspommerans (23-2-2016 om 12:41)
Ook van mij Petje af! Trap alsjeblieft niet meer in zijn excuses. Hij zal zich op zn minst voor zijn agressie moeten laten behandelen. Waar moet dit heen als er kinderen bij betrokken raken? Kappen met die vent!!!!
Janspommerans (23-2-2016 om 12:40)
Ook van mij Petje af! Trap alsjeblieft niet meer in zijn excuses. Hij zal zich op zn minst voor zijn agressie moeten laten behandelen. Waar moet dit heen als er kinderen bij betrokken raken? Kappen met die vent!!!!
mirjam (23-2-2016 om 10:41)
Mijn hoed af voor deze dappere dame! Bedenk dat u van uw ex heel veel spijtbetuigingen zult horen, maar had u ze niet eerder gehoord? En dat keer op keer? Maak geen stap meer achteruit nu u al stappen vooruit hebt gezet. Zet deze man voorgoed uit uw leven! Nogmaals: mijn hoed voor u af!
Cookie-instellingen beheren