Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Groepen meisjes slaags in Goes, twee arrestaties

Toegevoegd: 23-02-2016, 11.20 uur - Update: 23-02-2016, 12.21 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Op de Klokstraat in Goes zijn maandagmiddag twee groepen meisjes met elkaar slaags geraakt. De politie heeft twee meisjes aangehouden. Zij zijn nog maar 13 jaar oud.


Twee 16-jarige meisjes hebben aangifte gedaan. De aangevers, afkomstig uit Goes en Stolwijk (Zuid-Holland), vertelden dat ze met drie vriendinnen uit Goes in een lunchroom zaten. Ze werden uitgedaagd door een ander groepje meisjes dat daar ook zat.

Dit werd vervolgens op straat voortgezet en daar escaleerde de situatie. "Er werd aan haren getrokken, geschopt en geslagen", aldus een politiewoordvoerder. De aangevers liepen lichte verwondingen op. Ook raakte een bril beschadigd. De politie stelt een nader onderzoek in naar de toedracht en rol van betrokkenen.

De twee verdachten, woonachtig in Goes en Kloetinge, zijn in verzekering gesteld maar mogen dit thuis ondergaan. Ze moeten zich wel beschikbaar houden voor het onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
r (23-2-2016 om 22:52)
kloetinge?? gelijk opsluiten in de PAAZ
W. Kruit (23-2-2016 om 18:33)
Geen groter krengen dan puberende meiden...
lia leeuwenburgh (23-2-2016 om 13:44)
zij zullen later hun pubertijd vast blijven herinneren
Bumper: (23-2-2016 om 12:34)
een nachtje opsluiten in torentijd was beter geweest, nu thuis lekker puh, achter de pc of i.d.thuis, als het er een van mij was had ze een pak slaag gehad zodat ze de eerste week niet kon zitten, bumper;
Cookie-instellingen beheren