Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man schiet met luchtbuks in Middelburg

Toegevoegd: 25-02-2016, 09.48 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is woensdag aan het einde van de middag afgegaan op een melding van een man die in Middelburg met een luchtbuks aan het schieten was.


De man deed dat rond 17.15 uur vanuit de tuin van een woning aan de Saffier. Hij schoot in eerste instantie alleen op blikjes en schietrozen, maar richtte even later ook op iemand anders. Bovendien schoot hij niet alleen meer binnen zijn eigen tuin maar richtte hij ook op objecten buiten zijn erf.

De politie kwam met meerdere opvallende en onopvallende eenheden ter plaatse. De man is overigens niet aangehouden. “Je mag op eigen terrein met een luchtbuks schieten, maar niet daar buiten en richten op andere personen is ook niet toegestaan. De wijkagent gaat de situatie verder oppakken”, aldus een politiewoordvoerder.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gilbert (25-2-2016 om 18:34)
Ok dan hebben we het over iemand diegek is We zijn naar mijn mening bang voor moslims Maar zijn er niet ook veel autochtone Nederlanders die gekke dingen doen en daardoor de maatschappij veel schade aanrichten?
kijker.. (25-2-2016 om 10:27)
Dauwendaele wordt steeds crimineler
Elly (25-2-2016 om 10:13)
Die man straffen en de buks vernietigen. Wie controleert dat hij zich aan de regels houdt! Die gek schiet waarschijnlijk ook op katten, vogels en mensen!
Cookie-instellingen beheren