Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Snorfietser (27) onder invloed in Middelburg

Toegevoegd: 26-02-2016, 13.42 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de nacht van donderdag op vrijdag is in Middelburg een 27-jarige man uit Oost-Souburg aangehouden omdat hij op zijn snorfiets reed terwijl hij teveel had gedronken.


De Souburger werd rond 04.00 uur opgemerkt door surveillerende agenten omdat hij zwalkend over straat liep. Even later zagen de agenten de man op een snorfiets voorbij komen rijden op de Vlasmarkt. Ze hielden de man staande en lieten hem een blaastest doen. Hieruit bleek dat hij teveel had gedronken.

De man is overgebracht naar het politiebureau en heeft daar een ademanalysetest gedaan. Hieruit bleek dat hij bijna vier keer teveel had gedronken. Zijn rijbewijs is ingevorderd. De Officier van Justitie gaat beslissen wat hiermee gaat gebeuren. Een proces-verbaal voor het rijden onder invloed wordt opgemaakt door de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (26-2-2016 om 16:49)
Rijden is geen druppel drinken. zo was het, zo is het en zo zal het altijd zijn. Het OM zal hetzelfde moeten werken als de belastingdienst. Geen genade. Dus heel je leven verder op de fiets.
Cookie-instellingen beheren