Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 25 km

Moeder vlucht met kinderen voor man

Toegevoegd: 26-02-2016, 19.33 uur
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - Een vrouw is donderdagavond met haar kinderen op de vlucht geslagen nadat zij door haar man was mishandeld.


Volgens de politie was de vrouw samen met haar man en kinderen op bezoek bij vrienden in Oostburg. Haar man had te veel alcohol gedronken en werd daardoor agressief. Toen de vader met huisraad begon te gooien en begon te schreeuwen naar hun moeder sloegen de kinderen op de vlucht.

De vrouw werd geslagen en kwam hierdoor ten val. Hierop zag de vrouw kans om samen met haar kinderen de woning uit te vluchten. Nadat 112 was gebeld heeft de politie de vrouw en de kinderen opgevangen op het politiebureau. Nadat aangifte was gedaan zijn zowel de moeder als de kinderen naar een veilig adres gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
meesje (27-2-2016 om 12:20)
ja jullie kunnen makkelijk praten heb ook 3 keer meegemaakt wat doe je bij veel sorry en een grote bos rozen en je kunt helemaal nergens terecht. ja veel hulp van hulpverleners .ook een grote wasse neus nu ben ik er vanaf heeft wel 10 jaar geduurd niet door hulp van buiten af hoor. maar weet echt wel wat deze mevrouw meemaakt veel sterkte voor haar en haar kinderen.
hans (27-2-2016 om 12:08)
ik vind dit ook niet goed wat deze man heeft gedaan de kinderen zijn altijd de dupe maar vergeet niet wat de rede is van dit niet goed te praten voorval maar ook vrouwen kunnen hun man slaan en zo intimideren dat ze door het lint gaan dat is ook niet goed maar dat gebeurt ook ik weet zelf een paar voorbeelden dat de vrouw de man slaat
sonja (27-2-2016 om 11:53)
Over die waardeloze mestkever heb ik het verder niet,. Mevrouw, als u wilt , stopt het hier, even doorbijten, valt nooit mee, maar anders heeft u uw verdere leven spijt, u bent tenslotte ook verantwoordelijk voor uw kinderen.!
Mieke (27-2-2016 om 11:27)
VLISSINGER, klopt narcisten zijn eigenlijk hele gevaarlijke mensen het ligt nooit aan hun maar altijd aan een ander, in hun ogen doen ze zelf niks fout maar is de ander het probleem, dit komt zowel bij vrouwen als mannen voor, met dit soort mensen is een gesprek aan gaan niet mogelijk de vinger wijst altijd naar n ander, kunnen zelfs heel gemeen en gevaarlijk zijn en stoken idd iedereen tegen je op. Zijn psychisch ziek maar dat zien ze zelf niet zo. Dus eigenlijk is hier niks aan te doen want ze zullen zelf nooit naar n arts gaan, er is toch niks mis met hun............
jacob (27-2-2016 om 10:01)
Een man die zijn vrouw mishandeld is er een van het allerlaagste allooi. Die verdient zelf eens flink onderhanden te worden genomen. En dat hij alcohol heeft gedronken en agressief werd? hij zal dat ook wel zijn als hun nuchter is. Als je dit doet ben je een waardeloos figuur en dien de ouderlijke macht je te worden ontnomen. Wees blij dat je mijn schoonzoon niet bent mannetje dan was je er nog niet klaar mee.
janse (27-2-2016 om 09:20)
soms is het voor beide partijen heel moeilijk om daarover te praten je bevindt je voor allebei op een onbekend terrein en dan samen de fouten ontdekken dat brengt heel veel ellende mee voor de gene die hier mee te maken hebben veel strekte..
Cookie-instellingen beheren