Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
67 files van totaal 264 km

Goesenaar (31) vast voor bedreigen ex

Toegevoegd: 27-02-2016, 10.40 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een 31-jarige man uit Goes is vrijdagmiddag aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht zijn ex-partner te hebben bedreigd. De man werd aangehouden toen hij in zijn auto door de Middelburgsestraat in Goes reed.


Een 25-jarige vrouw uit Vlissingen heeft aangifte tegen de man gedaan omdat hij haar met een vuurwapen zou hebben bedreigd. De 31-jarige Goesenaar is in verzekering gesteld, omdat het onderzoek nog niet kon worden afgerond. Er worden ook getuigen gehoord van de bedreiging.

De aanleiding voor het voorval ligt volgens de politie in de relationele sfeer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (28-2-2016 om 02:44)
@Cerebrus, inderdaad puik politiewerk. Iemand doet als slachtoffer aangifte van een gepleegd strafbaar feit. De politie reageert daar op en houdt de verdachte aan. Wat is daar nou weer niet goed aan? Als de politie niets doet, wordt er geklaagd, als de politie wel iets doet, wordt er ook geklaagd. Nederlanders klagen en zeveren altijd. Nederlanders klagen op Olympisch niveau!!
Cerebrus (27-2-2016 om 12:15)
Bedreiging ex, relationele sfeer. Nou nou, dat is puik politiewerk.
Cookie-instellingen beheren