Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
42 files van totaal 136 km

Verdachte beroving blijft vast zitten

Toegevoegd: 01-03-2016, 19.21 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft dinsdag het verzoek van de advocaat van de 20-jarige C. I. uit Veere om zijn berechting in vrijheid af te wachten afgewezen. I. wordt ervan verdacht in de vroege nacht van 5 juni in zijn woonplaats een bezorger van een bakkerij van zijn geld te hebben beroofd.


De chauffeur was bezig zijn voorraad bij de bakkerij te lossen toen hij plotseling met een vuurwapen werd bedreigd en zijn portemonnee moest afgeven. Pas vier maanden later, het onderzoek zat toen muurvast, meldden zowel de pleegvader van I. als zijn zus zich bij de politie. Na het zien van uiterst vage camerabeelden wisten zij met stelligheid te verklaren dat, gezien de bouw en de loop, de overvaller I. moet zijn geweest.

Volgens Martijn van der Want, de advocaat van I., zouden de beelden van iedereen kunnen zijn. Daarnaast stelde Van der Want dat de telefoon van I., - gezien de aangestraalde zendmasten - ten tijde van de overval niet eens in de buurt van Veere kon zijn geweest. En, zo stelde hij: ,,Wie gaat er nu bellen als hij met een overval bezig is? De zaak tegen I. wordt 11 april inhoudelijk behandeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
100%zeeuws (1-3-2016 om 22:38)
als je gps aanstaat kan je altijd gezien worden je hoeft dan niet te bellen oid
Cookie-instellingen beheren