Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
93 files van totaal 332 km

Dronken vrouw botst tegen auto's Goes

Toegevoegd: 02-03-2016, 14.04 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een 52-jarige vrouw uit Goes is dinsdagochtend aangehouden nadat zij in dronken toestand drie voertuigen had aangereden. Haar rijbewijs is ingevorderd.


Een getuige zag dat de vrouw omstreeks 09.50 uur op een parkeerterrein aan de ’s-Gravenpolderseweg tegen een auto en nog enkele paaltjes aanreed. In eerste instantie leek het erop dat de veroorzaakster wilde stoppen, maar de vrouw reed vervolgens toch door.

"Kennelijk kreeg de vrouw vervolgens het besef dat zij zo niet verder kon rijden en daarom wilde ze haar auto verderop in de ’s-Gravenpolderseweg parkeren. Ook daar had zij haar voertuig echter niet onder controle en botste ze tegen zowel de voor haar als de achter haar geparkeerde auto aan", zo verklaart de politie.

Voorbijgangers zagen het voorval gebeuren en nadat werd opgemerkt dat de vrouw dronken was werd de politie gebeld. De verdachte werd vervolgens meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse. "Daaruit bleek dat zij meer dan vijf maal (1.240 Ug/l) de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Haar rijbewijs is ingevorderd. Met een rijverbod van 16 uur en een proces-verbaal op zak mocht zij weer naar huis", aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Panda (5-3-2016 om 13:29)
Het is jammer, maar sommige mensen leren het nooit. Alcohol maakt meer stuk dan je lief is Zonder alcohol kan het ook gezellig zijn. EN VEILIGER
schaam je je op die leeftijd (2-3-2016 om 21:27)
wat een stomme...... zou ik niet in dank afnemen...schade door een stomme ........
Franky (2-3-2016 om 18:51)
Gevalletje zwaar alcohol verslaafd. 1.240 Ugl is voor niet ervaren drinkers en vooral jonge mensen (kinderen) dodelijk. Nog geen 150 meter verder zit de afdeling verslavingszorg van Emergis..... Ik mag hopen dat ze naast straf ook hulp krijgt/zoekt.
Arie (2-3-2016 om 17:15)
Zo vroeg in de morgen, en dan al zo veel alcohol??? Of is nog van de vorige dag???
Lezer (2-3-2016 om 16:56)
10 voor 10 in de ochtend en dan dronken...........? Het is in en in triest maar daar is vast meer aan de hand.
Jan (2-3-2016 om 16:55)
Er is geen pijl op te trekken de vrouwen vandaag aan de dag drinken meer dan een man als je per dag 1x keer controle zou uitvoeren dan ben je verbaast , .helaas totaal geen respect hebben de dames en mannen ook , en dan op deze leeftijd en dan op dit tijdstip volgens de hoeveelheid UGL zou je denken dat ze met de fles heeft geslapen ,dit is niet goed te praten deze mevrouw is erg ziek mischien vindt dit heel erg het zijn tenslotte ook gewoon moordenaars met 4 wielen
Cookie-instellingen beheren