Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 49 km

Jongens helpen gezin uit auto na ongeluk

Toegevoegd: 02-03-2016, 19.08 uur
Door: Roland de Jong

HOEDEKENSKERKE - Twee jongens hebben vanmiddag in Hoedekenskerke een vrouw en haar twee kinderen uit een auto gehaald die van de weg was geraakt en in een sloot was beland.


Het ongeluk gebeurde even voor 16.00 uur op de 's-Gravenpoldersestraat in Hoedekenskerke. Er werden twee ambulanceteams opgeroepen om de betrokkenen te onderzoeken. Ze zijn ter plaatse behandeld en raakten voor zover bekend niet ernstig gewond.

Mogelijk gebeurde het ongeluk door plaatselijke gladheid. Ten tijde van het ongeluk was het flink aan het hagelen op Zuid-Beveland.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R. Jacobse (3-3-2016 om 11:47)
in 2009 ( http://www.hvzeeland.nl/nieuws/10991-auto-met-kinderen-op-de-kop-in-de-sloot/ )is mij iets dergelijks overkomen en we zijn door 3 jongens uit de auto geholpen. Zij belden 112, maar werden niet geloofd en oudere passant heeft toen het gesprek overgenomen. Maar super jongens! Goed gedaan.
BOY (2-3-2016 om 21:13)
top ,dat is nou de nieuwe generatie mensen helpen. IK DENK DAT JULLIE GERIDDERD WORDEN OF EEN LINTJE KRIJGEN!!!!
mooi nieuws (2-3-2016 om 20:30)
kijk, da's nog eens mooi nieuws. Hulde aan de jongens, hoop dat het met de inzittenden van de auto goed gaat.
Cookie-instellingen beheren