Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
40 files van totaal 175 km

Twee drugsdealers opgepakt na onderzoek

Toegevoegd: 04-03-2016, 15.03 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE -De politie heeft twee mannen aangehouden voor het dealen van harddrugs in de gemeenten Kapelle en Reimerswaal.


Op 18 december jl. werd een 22-jarige man uit Waarde aan de Hoofdweg in Rilland aangehouden. De politie kwam de man op het spoor nadat in november van vorig jaar melding werd gedaan van het dealen van drugs in de gemeenten Kapelle en Reimerswaal. Er werd een onderzoek ingesteld, die leidde naar de aanhouding van de inwoner uit Waarde.

Tijdens het onderzoek bleek dat hij afgelopen maart ook al in Eindhoven was aangehouden met harddrugs. Bij de aanhouding en het daaropvolgende onderzoek in zijn woning werden XTC-pillen, MDMA kristal, geld en een zogenaamde bibigun aangetroffen. Deze spullen werden in beslag genomen. Agenten hoorden hierna verschillende kopers.

Hierbij bleek dat de dealer gedurende een half jaar voornamelijk XTC-pillen verkocht aan de jeugd in de gemeente Kapelle en Reimerswaal. Nadat het onderzoek was afgerond, werd de man in vrijheid gesteld. Hij zal op een later tijdstip zich voor de rechter moeten verantwoorden.

In december jl. ontving de politie een melding over het dealen van cocaïne door een 40-jarige man uit Yerseke. Na een onderzoek is de man op 26 februari jl. in de Lange Meet in Kapelle aangehouden. In zijn auto en kleding werd cocaïne aangetroffen. Bij een zoeking in zijn woning in Yerseke werd even later ook nog cocaïne aangetroffen.

De drugs en de auto werden in beslag genomen. Ook in dit onderzoek werden verschillende kopers gehoord. Hierbij bleek dat de inwoner uit Yerseke vanaf begin 2014 cocaïne verkocht aan voornamelijk jongeren uit de gemeente Kapelle en Reimerswaal. De man zit nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (5-3-2016 om 13:00)
Mikel, lwmand, Inderdaad, waar een markt is, zijn er dealers. Maar die markt ontstaat niet vanzelf. Die wordt van onderaf aangevuld. Er zijn altijd figuren bereid om jongeren, die met zichzelf, hun ouders en/of de wereld overhoop liggen, te verleiden om een pilletje te slikken of iets te roken.
Iwmand (4-3-2016 om 21:10)
Omdat er markt is zijn er dealers niet andersom.
mikel (4-3-2016 om 17:04)
waar om dan wel.deal je in drugs voldoe je aan een vraag .en als als er een vraag is dan is er een markt
Cookie-instellingen beheren