Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 95 km

Twee weggebruikers onder invloed Goes

Toegevoegd: 09-03-2016, 08.30 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een alcoholcontroles in en rond bedrijventerrein De Poel in Goes zijn dinsdag twee weggebruikers betrapt die te veel hadden gedronken.


In totaal werden er 771 blaastesten afgenomen. Een beginnend bestuurder blies 145 Ugll terwijl de limiet op 88 Ugll ligt. Bij één van de gevorderde bestuurders gaf het blaasapparaat 285 Ugll aan. De limiet hiervoor bedraagt 220 Ugll.

Eén persoon bleek nog een boete open te hebben staan van 1.093 euro. Deze werd ter plaatse geïnd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (10-3-2016 om 07:01)
Wat kan een mens toch stom zijn om met drank op achter het stuur van je auto weg te rijde waar van er een nog een grote geld boete onbetaald was en het meest vreemde is dat er dan gelijk betaald kan worden zo brengt de aan houdingen door politie goed geld op.
Cookie-instellingen beheren