Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Automobilist onwel op oprit snelweg Goes

Toegevoegd: 10-03-2016, 12.13 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Op de oprit van de snelweg bij knooppunt De Poel in Goes is donderdagmorgen de bestuurder van een personenauto onwel geworden.
 
De automobilist wist zijn auto rond 10.30 uur veilig aan de kant te zetten in een bocht waarin de Deltaweg (A256) overgaat in de snelweg A58. De ambulancedienst heeft zich over de automobilist ontfermd. Een bergingsbedrijf is ingeschakeld om de auto veilig te stellen.


Een weginspecteur van Rijkswaterstaat grijpt op Twitter het incident aan om aandacht te vragen voor de snelheid waarmee mensen hulpverleners soms passeren. "Hier passeerde het verkeer rakelings met snelheden van 100 tot 120 kilometer per uur. Jammer dat sommige bestuurders zich niet aanpassen. Graag begrip!", aldus de weginspecteur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ikke (10-3-2016 om 17:46)
Begrip is iets wat alleen in het woordenboek voor komt. helaas.....
Adam (10-3-2016 om 15:15)
Goeie actie op twitter! En mooi dat het ook hier onder de aandacht gebracht is. Ik ben geleerd door mn rij instructeur ooit, naar andere rijbaan gaan als mogelijk zodat je op zoveel mogelijk meters afstand passeert, als dat niet kan dan sowieso snelheid aanpassen.
Cookie-instellingen beheren