Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje (6) gewond tijdens oversteken

Toegevoegd: 11-03-2016, 10.27 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen is donderdagavond een 6-jarig meisje gewond geraakt dat plotseling de straat overstak.


Volgens de politie gebeurde het ongeluk rond 18.25 uur op de Vogellaan. Een automobilist reed daar met maximaal 30 kilometer per uur richting de rotonde bij de Laan van Othene.

Toen het meisje, afkomstig uit Terneuzen, plotseling tussen enkele auto's vandaan kwam kon de automobilist een botsing niet meer voorkomen. Het meisje liep volgens de politie een beenbreuk op en is naar het ziekenhuis gebracht.

​De bestuurder van de auto had volgens de politie geen alcohol gedronken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Herman (11-3-2016 om 18:18)
Bij een aanrijding tussen een motorvoertuig en een fietser of voetganger jonger dan 14 jaar, krijgt deze altijd 100% van de schade vergoed. Dat geldt ook als de automobilist niets valt te verwijten. Dit is alleen anders als bewezen kan worden dat het kind de aanrijding opzettelijk heeft veroorzaakt. Dat is zéér zelden het geval. Hopelijk maken we dit nooit mee, sterkte voor het slachtoffer en de bestuurder!
marina (11-3-2016 om 10:38)
of iedereen die een aanrijding heeft alcohol zou hebben gedronken, dat dit erbij staat.., je moet alert zijn, maar het kan iedereen gebeuren dat er een kind van tussen de autos komt gerend, en als je dan niet te hard rijdt heb je volgens de wet toch wel schuld maar is het toch niet altijd te voorkomen
Cookie-instellingen beheren