Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 29 km

Zeeuwse agenten ingezet bij klopjacht na moord

Toegevoegd: 18-05-2006, 01.50 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

STEKENE (B) - De Zeeuwse politie heeft woensdagavond Belgische collega's geassisteerd bij het zoeken van de dader van een moord in het Belgische Stekene.

Rond vijf uur werd de 52-jarige eigenaar van de inboedel van restaurant 'Sardegna' aan de Trompstraat in de Belgische plaats doodgeschoten. De eigenaar kwam samen met een deurwaarder bij het restaurant om een openstaande betaling te innen. Een 22-jarige kok schoot de man daarop dood.

Na de schietpartij zette de politie een klopjacht in naar de dader. De man vluchtte te voet. Omdat de man mogelijk richting de Nederlandse grens ging werden ook Zeeuwse politiemensen opgetrommeld. Na ongeveer drie uur kon de man worden aangehouden in de buurt van het restaurant.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren