Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (37) uit Borsele omgekomen in Limburg

Toegevoegd: 14-03-2016, 15.19 uur
Door: Roland de Jong

BAEXEM - Een 37-jarige man uit de gemeente Borsele is maandagochtend om het leven gekomen bij een verkeersongeval in het Limburgse Baexem. Dat meldt Omroep Zeeland.


Bij het ongeval op de kruising Rijksweg (N280) - Hunselerdijk - Oude Weerterweg waren in totaal drie personenauto’s betrokken. Naast het dodelijk slachtoffer was er ook nog een gewonde. Deze is volgens de politie per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.

Volgens de Limburgse regionale omroep L1 kon het slachtoffer vermoedelijk niet meer op tijd stoppen nadat iemand voor hem afsloeg. Hij zou daarop tijdens een uitwijkmanoeuvre op de andere weghelft zijn gekomen en daar op een tegenligger zijn gebotst.

De afdeling Verkeersongevallenanalyse van de politie is een onderzoek gestart naar de precieze toedracht van de fatale aanrijding. De weg was ter plekke lange tijd afgesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (15-3-2016 om 07:10)
Verschrikkelijk om op zo'n jonge leeftijd om het leven te komen, bij deze wensen we de familie heel veel sterkte toe door dit smartelijk verlies
Cookie-instellingen beheren