Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Fotograferende zwemtrainer aangehouden

Toegevoegd: 16-03-2016, 13.11 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 22-jarige Middelburgse zwemtrainer die ervan wordt stiekem foto's te hebben gemaakt van omkledende minderjarige meisjes is gisteren aangehouden door de politie. Hij is inmiddels echter weer op vrije voeten.
 
Volgens de politie is op de in beslag genomen computer en telefoon van de verdachte buitenom de reeds bekende foto’s geen ander belastend materiaal aangetroffen. Ook is uit het onderzoek niet gebleken dat de man de foto’s verder heeft verspreid.


Eerder werd bekend dat de ouders van zeven meisjes zijn benaderd. Tot nu toe hebben volgens een politiewoordvoerder in totaal vijf ouders aangifte gedaan. De zwemtrainer, die inmiddels een verklaring heeft afgelegd, zal zich te zijner tijd voor de rechter moeten verantwoorden.

Zie ook:
Ouders benaderd in onderzoek zwemtrainer (04-03-2016)
Zwemtrainer verdacht van fotograferen kinderen (02-03-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (17-3-2016 om 07:27)
Wat gaat deze jonge man een onzekere toekomst te gemoed en dan nog maar 22 jaar ik hoop dat hij zijn eigen laat behandelen om later nog ander werk te vinden
Cookie-instellingen beheren