Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Chauffeur rijdt opzettelijk tegen auto

Toegevoegd: 17-03-2016, 18.04 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Donderdagnmorgen is een 46-jarige Vlissinger aangehouden nadat deze met zijn vrachtwagen opzettelijk tegen een geparkeerde personenauto is aangereden in de Verholen Vliet.


De man raakt kennelijk geïrriteerd over een versperde doorgang naar zijn loods door een tijdelijk geparkeerde personenauto van een garagebedrijf. De eigenaar van het bedrijf is op dat moment bezig om ruimte te maken in de werkplaats. Hiervoor moest hij een voertuig tijdelijk uit de werkplaats rijden om een ander voertuig naar binnen te rijden.

Terwijl hij daarmee bezig is komt de verdachte met zijn vrachtwagen aanrijden. Deze stopt, overziet de situatie en rijdt vervolgens zonder vaart te minderen tegen de personenauto die zwaar beschadigd dwars op de weg terechtkomt. Ook een tweede personenauto is door deze actie beschadigd.

De garage-eigenaar heeft de politie gebeld en de vrachtwagenchauffeur is aangehouden. Tussen beide mannen botert het al langere tijd niet. De verdachte is voor verhoor overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Hij zit nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Belastingdienst (18-3-2016 om 22:50)
Nou sammeke je bent duidelijk niet goed op de hoogte van de situatie en de reden van de camera's. Alleen al het door willens en wetens iemands leven verwoesten is al tot daar aan toe.. Aangevuld door zo'n geintje. En idd lekker crossen doet ie zelfs in een vrachtwagen... Idioot
no,no (18-3-2016 om 20:58)
Sam, neem je het nou nog op ook voor die mafkezen ,als ze bij mij voor de deur met zo'n vrachtwagen door de berm vliegen tussen de auto's en een sloot door zou ik ook gaan filmen en mij af vragen of ze wel op een rijtje zitten ,blijkbaar weet deze meneer niet het verschil tussen een auto cross en de realiteit ,gewoon weer gaan fietsen en nooit meer achter het stuur ,het zal je auto maar zijn waar zo n malloot in knalt ,verplicht z'n nieuwe Golf afstaan aan de gedupeerde.dus Sam dit hoef je niet recht te praten zwijg beter
Cerebrus (18-3-2016 om 15:40)
Duidelijk ongeschikt voor z'n beroep, dus trek dat groot rijbewijs maar in.
sam (18-3-2016 om 12:36)
niet oordelen over dingen waar je geen weet van hebt hoe zouden jullie het vinden als je al 5 jr lang iedere dag gefilmd gefotografeerd en getreiterd wordt opzettelijk auto s voor de ingang gezet worden en zo belemmerd wordt bij je werkzaamheden er verschillende klachten bij politie neergelegd worden maar hier niks mee gedaan wordt en zelf de politie vlissingen zegt ruim deze zogenaamde garage houder maar op dan zijn wij er ook van af een heel erg moeilijke situatie waar geen einde aan komt deze garage houder terrorisseerd iedereen op de verholenvliet met zijn camera s en foto s lijkt de politie vlissingen volledig op zijn hand te hebben met valse aangiftes en meldingen erg vreemd allemaal dus oordeel niet als je het verhaal niet kent
Ruud (17-3-2016 om 20:50)
Er zal best wel wat spelen tussen die twee maar je mag van een vrachtwagenchauffeur toch wel verwachten zijn beroep serieus te nemen. Schijnbaar doet hij dat of kan hij dat niet en dus beter zijn beroepsrijbewijs definitief invorderen. Dit is levensgevaarlijk gedrag. Moet je niet hebben op de weg.
pfffft (17-3-2016 om 20:15)
dit is een ander verhaal dan dat meneer zelf rondbazuint.( en ja ik bedoel met grote mond en veel poeha) hij zou zelf in die auto gezeten hebben en hij vind het de zoveelste aanslag op zijn leven...... er zal wel iets spelen maar waar 2 vechten ook 2 schuld.........
Cookie-instellingen beheren