Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Motorrijder onderuit op A58

Toegevoegd: 17-03-2016, 18.27 uur
Het ongeval op de oprit naar de A58 bij Nieuw- en Sint Joosland.
Het ongeval op de oprit naar de A58 bij Nieuw- en Sint Joosland.
© Foto: Joost
Door: Manfred Berrevoets

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Bij een verkeersongeval op de oprit naar de A58 bij Nieuw- en Sint Joosland is donderdag aan het einde van de middag een motorrijder ten val gekomen.


Het ongeval vond rond 17.00 uur plaats op de oprit naar de snelweg vanaf de N57. Over de toedracht is nog niks bekend. Er is een ambulance ter plaatse geweest maar of er iemand gewond is geraakt is onduidelijk.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de motor weggesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Motorrijder (19-3-2016 om 09:32)
Ikzelf als motorrijder vind dit ook een leuke bocht, maar er kan hier van alles gebeurd zijn. Denk aan last van de zon, wegdek niet schoon, onoplettende automobilist. Kortom, er is van alles wat had kunnen gebeuren, jammer dat de mensen zo kortzichtig zijn, en al meteen een reactie klaar hebben liggen. Ik wens de bestuurder in ieder geval alle beterschap toe.
R (19-3-2016 om 09:19)
@ IKKE , Onzin. Ik rij hier al vanaf dag een elke dag over en zie daar wekelijks auto's en motoren in de berm liggen. Dit afschuiven op het wegdek is gewoon klink klare onzin. Als je daar je snelheid matigt is er niet aan de hand , als je niet kan zwemmen ligt het ook aan het water ?
ger (18-3-2016 om 09:59)
Denk dat je gelijk heb Lousje, met zonnetje en droog weer komen de "bromvliegen" weer op de wegen. Vooral vroeg in het seizoen maak je dan makkelijk een inschatting foutje van je eigen kunnen, Als het aan de weg lag dan zouden er daar wel meer uitgevlogen zijn.
mar (18-3-2016 om 09:07)
schrikken..is dat niet in de buurt van waar 15 jaar geleden....
P (18-3-2016 om 02:05)
Van de 100 weg naar een bocht die je met 70 redelijk fatsoenlijk kan nemen. Een advies bord zou daar ook op z'n plaats zijn. Meeste denken ff terug naar de 90 en dan haal ik het wel, Bocht is daar te scherp voor.
Ikke (17-3-2016 om 23:32)
@ loesje op deze weg en in deze bocht gebeuren bijna maandelijks ongelukkig en vaak word er niet te hard gereden er is wat mis met die bochten en de weg. Dus hou je reactie voor je als je niet weer waar je het over hebt. Bedankt.
Cookie-instellingen beheren