Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 24 km

Melding woningbrand in Goes

Toegevoegd: 17-03-2016, 20.37 uur
De brandweer bij de woning aan het Rijkenspad in Goes.
De brandweer bij de woning aan het Rijkenspad in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De brandweer van Goes is donderdagavond met spoed uitgerukt voor een melding van een woningbrand.


De brandmelding werd rond 18.20 uur gedaan vanuit een woning aan het Rijkenspad in Goes. Nadat de brandweer ter plaatse kwam is er een onderzoek ingesteld. Hiervoor is ook een ladderwagen ingezet.

De brandweer heeft geen brand gevonden en kon na een half uur weer terug naar de kazerne.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Buurtbewoner (18-3-2016 om 10:14)
#piepo de vlammen kwamen in eerste instantie uit de schoorsteen uit de pijp van de cv. In het eerste geval leek het er een lange tijd op dat er niemand thuis was. Na vele malen kloppen, bellen etc., werd er toch voor gekozen om 112 te bellen. Eenmaal tijdens het bellen bleek er toch iemand thuis te zijn, die het bellen en kloppen niet heeft gehoord. Door kort daad optreden door één van de buren kon een ernstige brand worden voorkomen. Ook stopte de brand direct en werd dat gemeld aan de meldkamer, aangezien de meldkamer er voor kiest om wel te komen is het hun eigen keus. Dus ja, ik denk dat jouw conclusie iets te snel getrokken is zonder de echte feiten te weten.
kees (18-3-2016 om 07:44)
Wel vreemd ik woon er om de hoek maar heb niets gehoord of gezien. Ik vermoed dat de man geluiden uit de schoorsteen heeft horen komen of er vonken uit zag komen wat wel eens gebeurt als er veel wind staat. In het huis niet want het concentreert zich rond de schoorsteen.
piepo (17-3-2016 om 22:03)
Kost geld zulk soort grappen weet niet wat er dan wel was maar zomaar bel je de brandweer ook niet
Cookie-instellingen beheren