Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 48 km

Getuigen fatale val februari 2015 gezocht

Toegevoegd: 18-03-2016, 14.55 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Ruim een jaar na dato is de politie nog steeds op zoek naar mensen die een fataal fietsongeluk in Vlissingen op kunnen helderen.
 

Op donderdag 26 februari 2015 kwam op de Badhuisstraat in Vlissingen een 68-jarige vrouw ten val. Dat gebeurde rond 17.15 uur bij de kruising met de Paul Krugerstraat. Op 13 maart overleed de vrouw aan haar verwondingen. Ondanks politie-onderzoek is nog steeds niet duidelijk wat er op de bewuste donderdagavond precies is gebeurd.


"De politie heeft vorig jaar met diverse getuigen gesproken waaronder een bestuurder van een kleine grijze auto, die geparkeerd stond ter hoogte van het ongeval. Wij zijn nog specifiek op zoek naar de bestuurder van de kleine grijze auto. De man zat hierin samen met een vrouw. Mogelijk waren zij net bij de apotheek geweest. De politie wil graag nogmaals met hen in contact komen", aldus een woordvoerder.

"Verder zijn wij nog op zoek naar getuigen die wij nog niet eerder hebben gesproken of mensen die nieuwe informatie hebben over het ongeval", aldus de politie. Mensen met tips kunnen zich melden via het telefoonnummer 0900-8844.

Zie ook:
Fietsster ongeval Vlissingen overleden (17-03-2015)
Fietser Vlissingen raakte zwaargewond (27-02-2015)
Gewonde bij ongeluk in Vlissingen (26-02-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren