Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 57 km

Man geslagen na verkeersruzie

Toegevoegd: 19-03-2016, 11.39 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Een 50-jarige man uit Goes is vrijdag aangehouden op verdenking van mishandeling. Hij zou een 21-jarige man uit Goes hebben geslagen en geschopt.


De 21-jarige man reed voor zijn werk als postbezorger rond 16.40 uur op de A58. Achter hem seinde een automobilist met zijn lichten, claxonneerde en stak zijn middelvinger naar hem op. Op de Vogelwikkestraat is de postbezorger gestopt en ook de achterligger zette hier zijn auto aan de kant. De mannen stapten uit.

De 50-jarige Goesenaar gaf aan dat de manier van rijden van zijn plaatsgenoot hem niet aanstond. Vervolgens gaf hij de postbezorger een vuistslag op zijn gezicht en gaf een paar trappen. Hij liep hierbij een verwonding op. Er ontstond een handgemeen. De verdachte ging ervandoor. Het slachtoffer waarschuwde de politie en gaf het kenteken door.

Er werd een burgernetmelding uitgedaan om de hulp van het publiek in te schakelen om de man te vinden. Dankzij een tip werd de verdachte korte tijd later in zijn woning aangehouden. Hij is ingesloten in een politiecel voor verhoor. Het slachtoffer deed aangifte van de mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bumper; (19-3-2016 om 18:32)
hopelijk klaagt het slachtoffer over medische problemen, dan gaat het die ASO heel veel geld kosten. Als ik bij de politie zou hebben gezeten, sloeg ik die ASO compleet in elkaar, en als de blauwe plekken weg zijn komt hij plotseling weer boven water. Bewijzen jammer genoeg weg, Bumper;
Postbode (19-3-2016 om 17:54)
Zo zie je maar dat zelfs postbezorgers slachtoffer worden van geweld. Dit is niet de eerste keer dat zoiets gebeurt. Houd die vent maar lekker een weekendje in een cel. Wat een idioot!
Franky (19-3-2016 om 17:07)
@Loesje, Sommige mensen kunnen beter ook niet autorijden, dan bedoel ik vooral gefrustreerde agressieve types. ;-)
M (19-3-2016 om 15:57)
@Jos: ervaring ermee dat het op die manier gaat? Lijkt mij sterk... Ik snap de strekking van je reactie wel, nl dat je net als veel anderen (incluis mijzelf) vindt dat men overwegend te mild straft. Maar ja, net als in het verkeer wil men het liefst ook juridisch zelf bepalen hoe er gestraft wordt. En als ik veel reacties in de media doorgaans lees, wil men vaak al zo'n beetje 10 jaar cel geven bij fout parkeren. M.a.w.; roeppoepen wat vaak de klok slaat! Totdat men zelf een keer ergens in verzeild raakt...
Erik (19-3-2016 om 13:01)
Waarschijnlijk is zijn "middelvinger" langer dan zijn "lontje". Wat een mafkees, houdt hem maar lekker een poosje in Torentijd. Dit soort "randdebielen" horen niet achter het stuur van een voertuig.
loesje (19-3-2016 om 12:32)
dit is tegenwoordig de mentalteit, eerst mekaar de ruimte niet geven en afsnijden, en vervolgens mekaar uitmaken en aanvallen.
Cookie-instellingen beheren