Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 16 km

Verdachte man blijkt chauffeur prostituee

Toegevoegd: 20-03-2016, 00.30 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - De politie heeft zaterdagavond een verdachte man in een auto gecontroleerd in Kapelle. Het bleek dat hij de chauffeur was van een prostituee.


Deze 20-jarige vrouw is vervolgens uit een woning gehaald en gecontroleerd. De politie heeft van beide personen de gegevens opgenomen.

De agenten hebben de zaak vervolgens overgedragen aan de afdeling zeden. Deze gaat hier verder mee aan de slag.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P. (20-3-2016 om 20:33)
@Femia: Ik snap het, dus daarom is tie aangehouden. Hij zat boven de Balkenende norm. Bij Delta krijg je daar overigens een gouden handdruk voor.
Femia (20-3-2016 om 17:19)
@ P Ik denk dat een chauffeur van een prostituee meer zal verdienen dan een taxichauffeur!!
Franky (20-3-2016 om 15:24)
Dit is gewoon doortastend optreden, van de melder en van de politie! Een onbekend voertuig met een onbekend persoon er in, die langere tijd in de straat geparkeerd staat valt op. Inbrekers hebben vaak ook mensen op de uitkijk staan, controle is dus best op zijn plaats. Nu blijkt het een chauffeur te zijn van een dame van lichte zeden, tja wie zegt dat die dame dat allemaal vrijwillig doet? Mensenhandel en prostitutie licht heel dicht bij elkaar, keiharde wereld waar uitbuiting, mishandeling en vrijheidsberoving heel normaal is. @ Piet Politiek, betaalde liefde bestaat niet, ja liefde naar je centen maar meer ook niet. Maar geef je wel gelijk, vervelend voor diegene die de dame "bestelde", dit gaat zeker uitkomen in de buurt.
P. (20-3-2016 om 09:08)
Is het verboden om chauffeur te zijn van een prostituee? Dat doen vele taxichauffeurs toch ook?
Piet Polletiek (20-3-2016 om 04:25)
Door de z.g.n. buurt Whatsapp worden degen die gebruik maken van de betaalde liefde hierdoor een oor aangenaaid.
Cookie-instellingen beheren