Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 78 km

Vrouw gewond bij beroving Middelburg

Toegevoegd: 23-03-2016, 15.12 uur - Update: 23-03-2016, 16.53 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een beroving in Middelburg-Zuid is woensdagmiddag een 80-jarige Middelburgse vrouw gewond geraakt. Dat bevestigt de politie.
 
De beroving vond even na 13.00 uur plaats bij het winkelcentrum aan de Johan van Reigersbergstraat. De vrouw liep rond dat tijstip met een rollator bij de ingang van een appartementengebouw. Plotseling pakte een man haar zwarte dameshandtas uit de mand van haar rollator. Hij deed dit terwijl hij voorbij fietste. "Het kan zijn dat de dader de vrouw is gevolg vanaf één van de winkels in het winkelcentrum", aldus de politie. 


De ambulancedienst kwam ter plekke om de vrouw te onderzoeken. Volgens de politie vanwege "medische klachten". Het slachtoffer hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie heeft ter plekke een verklaring van haar opgenomen. "De beroving heeft veel impact gehad op de vrouw", zo laat de politie weten.
 
De dader was een jonge man met een grijze muts op en een donkerkleurige jas met capuchon aan. Hij is na de roof via het betonnen bruggetje rechtsaf richting het kinderdagverblijf in de richting van het Meiveldpad weggefietst. Vervolgens ging hij in de richting van de Regentenlaan of de Schoutstraat.

Diverse eenheden gingen naar de man op zoek maar er kon niemand worden aangehouden als verdachte. De politie heeft ter plaatse wel met diverse mensen gesproken.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (24-3-2016 om 07:03)
Wat een lafaard om bij een vrouw van 80 jaar der portemonnee uit der rollator te stelen wat jammer dat het niet gezien is dit gebeurd steeds meer door zulke onmensen.
An (23-3-2016 om 19:28)
Ik hoop dat de "grote" held binnen de kortste keren voor een tijdje in een rolstoel moet zitten en dan ook verschillende keren beroofd wordt, kan de held voelen hoe dat is
Ja-Ja (23-3-2016 om 18:07)
Geen Huidskleur?
P (23-3-2016 om 16:59)
Poten breken en midden in de woestijn droppen.
t (23-3-2016 om 16:06)
Volgens mij loopt er genoeg tuig rond...dr is meer tuig dan cellen in Nederland!
bezorgde zeeuw (23-3-2016 om 15:40)
Dit ziet men verkeerd, er is immers minder misdaad in ons land. Ze gooien liever de gevangenissen dicht.
Cookie-instellingen beheren