Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

OM wil half jaar cel voor inbraak Yerseke

Toegevoegd: 24-03-2016, 20.16 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Voor de diefstal van enkele motoren en een quad uit een loods in Yerseke is donderdag tegen de 20-jarige A.S. uit Bergen op Zoom een celstraf van een half jaar geëist. Ook wil het OM dat hij 2.063 euro schadevergoeding betaalt.


De inbraak vond plaats op 19 september vorig jaar en de motoren waren al door de daders in een busje geladen. Van wegrijden kwam vervolgens niets meer terecht, want de politie greep in en de daders renden weg. Omdat er papieren van S. in het busje lagen, kon hij vrij eenvoudig worden opgespoord.
 
Als verweer voerde S. aan dat de bus door iemand was gestolen en dat hij die avond in Antwerpen was geweest. Dat alibi sneuvelde al snel, omdat de vrienden met wie hij daar zou zijn geweest, het ontkenden en beweerden dat hij op roverspad in Yerseke was geweest. Dat hij rond dezelfde datum een motor in Hoogerheide zou hebben gestolen ontkende hij eveneens. 

Uitspraak over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren