Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Arrestaties voor diefstal uit kledingcontainer

Toegevoegd: 25-03-2016, 09.43 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes zijn donderdagavond drie mensen aangehouden die kleding zouden hebben gestolen uit een container van het Leger des Heils.


Een getuige meldde rond 21.30 uur dat hij de drie bezig had gezien bij de Marconistraat. Agenten troffen ter plekke twee vrouwen en een man aan die met een stok kleding uit de container aan het halen waren. De drie zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd.

Vandaag worden de drie verder ehoord. De twee vrouwen zijn 28 en 31 jaar. De man is 27. Alle verdachten zijn woonachtig in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (25-3-2016 om 18:33)
triest, daarom gooi ik nooit meer kleding in de bak, ga ergens naar toe waarvan ik zeker weet dat het goed besteed word en niet op straat ligt.
Cookie-instellingen beheren