Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 28 km

Vlissinger flink toegetakeld door onbekende

Toegevoegd: 25-03-2016, 12.02 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij de Van der Helstlaan in Vlissingen is woensdagavond een 69-jarige Vlissinger flink mishandeld. Hij raakte dusdanig gewond dat hij naar het ziekenhuis moest om te worden geopereerd.


Het slachtoffer liep rond 22.30 uur ter hoogte van de voetbalvelden van V.C. Vlissingen zijn honden uit te laten toen er ineens een persoon uit het niets kwam en hem een hele harde klap in het gezicht gaf. Hierdoor viel de man in een tuin. Toen hij weer op kon krabbelen was de onbekende persoon weer net zo snel verdwenen als hij was gekomen.

De man hield diverse botbreuken en oogletsel over aan de mishandeling. Het slachtoffer heeft geen beschrijving kunnen geven van de persoon die hem heeft geslagen. De politie is daarom op zoek naar mensen die wellicht iets gezien hebben van het voorval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (3-4-2016 om 08:16)
Dat krijg je ervan als de overheid bezuinigd op de zorg. Dan lopen dit soort gekken vrij eond terwijl deze in een inrichting horen.
P (27-3-2016 om 12:18)
@bumper, S5? Corps mariniers zit in Den Helder onder anderen, Roosendaal is infanterie en andere landmacht onderdelen.
Ko Riemens (26-3-2016 om 16:42)
Je laat je hondje uit en komt als slachtoffer terug thuis verschrikkelijk toegetakeld, moet niet gekker worden, eveneens die slager die door een ontevreden klant in elkaar wordt geslagen, ja een biefstuk bakken is moeilijk maar ligt dat aan de slager, ondertussen wel alweer op vrije voeten, vind ik raar. Sterkte en beterschap voor deze mensen.
@ bumper (26-3-2016 om 10:15)
Echte praten niet over het Korps, en eigen rechter spelen is al helemaal iets wat wij in Nederland niet doen. Sterkte voor het slachtoffer.
Jan (25-3-2016 om 19:21)
Vreselijk wat die man is aangedaan. Hopelijk vinden ze de dader. Het komt steeds meer voor dat ze zomaar iemand te pakken nemen. Ons land gaat snel achteruit. Waar ligt het aan? Opvoeding, drugs, drank, relatieproblemen?
Andre (25-3-2016 om 18:19)
Ik wil die waardeloze zaadknots wel eens tegenkomen. Wat een lafaard, geen woorden voor.
Cookie-instellingen beheren