Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Boze klant slaat slager gebroken neus

Toegevoegd: 26-03-2016, 12.55 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Een ontevreden klant heeft vrijdagmiddag een slager uit Zierikzee een gebroken neus geslagen na een woordenwisseling over een aankoop waarover de klant niet tevreden was. Dat meldt de politie.


De verdachte, een 22-jarige man uit Zierikzee, had vlees gekocht en na de bereiding hiervan was hij volgens de politie ontevreden over de kwaliteit. "Hij is hierop verhaal gaan halen bij de slager. Tijdens de woordenwisseling die volgde wilde de slager de klant zijn winkel uitzetten, omdat hij zeer beledigend werd", aldus de politie.

Tijdens de ruzie gaf de 22-jarige man de slager een vuistslag in het gezicht. Winkelmedewerkers belden meteen de politie. Toen die arriveerde was de verdachte al vertrokken. Omdat een getuige wist wie de agressieve klant was, konden de agenten naar zijn huis gaan om hem aan te houden.

De man heeft een verklaring afgelegd en is hierna weer in vrijheid gesteld. Er zal proces-verbaal opgemaakt worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (27-3-2016 om 13:37)
Het bericht geeft een vertekend beeld van de werkelijke situatie. Er zou moeten staan; klant wordt niet serieus genomen na klacht over aankoop niet te eten vlees en wordt door zeer agressieve slager aangevallen...!! Wat is er met de klantvriendelijkheid gebeurt? Cursus klachtenbehandeling lijkt mij op zn plaats voor deze woeste slager!!
vleesliefhebber (27-3-2016 om 08:59)
@Michelle, was het maar een "varken" Dan stond die sowieso aan de verkeerde kant van de vitrine, dan had hij in plakjes naast de andere vleessoorten moeten liggen of in de koeling moeten hangen...... ;-)
P (26-3-2016 om 23:21)
Kroket van maken van die man. Ff voor de mensen met een laag i.Q. hier, Dat de man niet zwaar bestraft is komt waarschijnlijk doordat de slager ook niet netjes is geweest of zelfs geprovoceerd of uitgelokt.
San (26-3-2016 om 21:18)
Waarom wachten we niet rustig de zitting af? Men gaat er direct vanuit dat de 22-jarige man om deze onzinnige reden zijn vuist gebruikt. Onmiddellijk worden er conclusies getrokken. Weet iemand wat er hieraan vooraf ging? Nee. Er wordt alleen gezegd dat de slager de 22-jarige man de zaak uit probeerde te zetten. Er staat niet bij op wat voor manier dit gebeurde. Heeft iemand er al over nagedacht dat de slager misschien buiten proportie heeft gehandeld toen hij de 22-jarige man de zaak uit probeerde te zetten? Als dit laatste van belang is, heeft de 'dader' wellicht gehandeld uit noodweer.
Drs.H (26-3-2016 om 19:38)
Schandpaal invoeren.
Tom (26-3-2016 om 18:44)
Helaas kan de politie de man niet langer vasthouden. Dit kan alleen als er nog onderzoeksbelang is. Omdat er nu al een slachtoffer en een getuige zijn is de zaak rond. Hij kan natuurlijk altijd nog gevangenisstraf krijgen, maar ik geloof dat dat uit den boze is tegenwoordig. Iedereen krijgt maar een taakstraf, zo kan men weer lekker bezuinigen op de gevangenissen...
Cookie-instellingen beheren