Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbrekers vast door defecte fietslampen

Toegevoegd: 26-03-2016, 22.02 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft zaterdagavond in de Oosterschelderegio waarschijnlijk twee inbrekers weten aan te houden doordat zij fietsten zonder fietsverlichting.


De twee werden door de politie staande gehouden. "De twee konden zich niet legitimeren waardoor wij bevoegd waren om een identiteitsfouillering uit te voeren. Tijdens deze fouillering troffen wij inbrekerswerktuig aan", aldus de politie.

Volgens de politie ging her om handschoenen, breekgereedschap, schroevendraaiers en een mes. "Na deze vondst zijn de twee personen als verdachte aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Goes."

De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (27-3-2016 om 14:12)
Dom, dommer..............stomst.......... Mazzel voor de maatschappij, dat dan weer wel. Inbreken geeft veel rommel en trauma voor meestal een relatief kleine buit. Flinke poos in de cel is wel op zijn plaats, en vergeet die bekeuring voor zonder licht fietsen niet ;-)
Edwin (27-3-2016 om 12:44)
Tja, dan vraag je wel om aandacht. Net als de personen die zonder gordel en met een borrel op achter stuur betrapt worden.
Grapjas (27-3-2016 om 09:06)
Hahaha, die waren natuurlijk op weg om bij een fietsenwinkel te gaan inbreken, voor wat nieuwe fietsverlichting. Wat een sukkels...... In de bajes heb je geen fiets nodig.....
Cookie-instellingen beheren