Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drugsdealer (23) aangehouden in Goes

Toegevoegd: 27-03-2016, 16.57 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft donderdag een 23-jarige man zonder bekende woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van het dealen van harddrugs. Dat gebeurde in de Schengestraat in Goes.


Het onderzoek naar de verdachtewerd ingesteld doordat buurtbewoners overlast ondervonden van de bezigheden van de man en zijn klanten. Agenten konden de man om ongeveer 17.00 uur op heterdaad betrappen toen hij een hoeveelheid cocaïne verkocht. Ook de koper werd aangehouden.

Agenten zijn inmiddels achter de huidige verblijfplaats van de man gekomen en hebben vervolgens een zoeking gedaan in de kamer waar hij verbleef. Het ging om een kamer in een woning aan de Middelburgsestraat. In de kamer werden verschillende hoeveelheden cocaïne, heroïne en XTC aangetroffen.

De man is donderdagavond ingesloten in een politiecel in Torentijd en is daar verhoord. Vandaag is hij met een dagvaarding op zak weer in vrijheid gesteld. Door de politie zijn verschillende kopers van de man gehoord als getuige.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cees (28-3-2016 om 11:34)
Politie complimenten. Wat na de aanhouding gebeurt is voor het OM en de Wegzend Rechtbank in Middelburg.
Natuurlijk (28-3-2016 om 00:19)
"....... werden verschillende hoeveelheden cocaïne, heroïne en XTC aangetroffen." Natuurlijk een dagvaarding en terug de straat op. Logische toch !
Walter St.J (27-3-2016 om 19:51)
Als je maar genoeg criminelen terug de straat op stuurt en uiteindelijk komt tot een taakstrafje, dan staan de gevangenissen leeg en moet je als verantwoordelijk bestuurder gaan denken aan sluiten van deze gevangenissen. Als deze verkocht zijn aan projectontwikkelaars en er komt een andere regering en een beleid met iets zwaardere straffen, dan zijn er cellen tekort en moet je met een veelvoud van de verworven inkomsten, nieuwe gevangenissen bouwen. Dit kost echter weer 8 jaar en tot die tijd loopt de vrimineel weer buiten. Hoe gek kun je zijn?
Leo (27-3-2016 om 17:23)
Hij is mogelijk een van de dealers die op het terrein van Emergis in Kloetinge komt. Iedereen ziet dat daar gebeuren en ze kunnen nog steeds op het terrein komen. Goed dat de instelling open wilt zijn toch zou een ingangsweg met bijbehorende camera's al voldoende afschrikken. Maar ja willen dat alles hetzelfde blijft en dat dit soort maatregelen niet nodig zijn. Maar de wereld draait gewoon door en alles veranderd.
Cookie-instellingen beheren