Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 30 km

Gasalarm vriescel McCain blijkt loos alarm

Toegevoegd: 28-03-2016, 07.32 uur - Update: 28-03-2016, 08.20 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - De brandweer is maandagochtend uigerukt nadat bij frietfabriek McCain in 's-Heer Arendskerke een automatisch gasalarm was afgegaan.


Het alarm bij het bedrijf aan de Oranjeplaatweg ging rond 06.30 uur af. Direct werden een tankautospuit en een haakarmvoertuig met hulpverleningscontainer met spoed ter plaatse gestuurd.

Vervolgens is ter plekke een onderzoek ingesteld. Het gas zou door het alarmsysteem zijn gemeten in een vriescel maar metingen van de brandweer leverden niets op. Ook elders in het bedrijf werd geen gas gemeten.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland heeft het alarmsysteem van de vriescel eerder een storing gegeven. De betreffende vriescel is daarom uitgeschakeld waarna de brandweer nog een controlemeting heeft uitgevoerd. Toen die ook geen bijzondere waarden opleverden is de brandweer rond 07.50 uur ingerukt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren