Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Dood meisje vermoedelijk geen misdrijf

Toegevoegd: 28-03-2016, 11.28 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie weet nog altijd niet wat de oorzaak is van het overlijden van het 17-jarige meisje gisteren in Middelburg. Er is vermoedelijk echter geen sprake van een misdrijf, zo meldt de politie.


Het lichaam van het meisje werd zondagmiddag gevonden in een woning aan de Poortershove. Volgens de politie gebeurde dat nadat huisgenoten hadden opgemerkt dat de 17-jarige niet wakker was gevonden.

De politie heeft onderzoek gedaan in de woning en het lichaam voor nader onderzoek overgebracht naar een mortuarium. "Hierbij konden ze echter niet met zekerheid de doodsoorzaak vaststellen", aldus een woordvoerder van de politie.

De politie laat weten vooralsnog niet uit te gaan van een misdrijf. Er vindt echter nog nader onderzoek plaats. "In overleg met de officier van justitie is besloten om sectie uit te voeren", aldus de politie. Het is nog niet bekend wanneer dit onderzoek plaatsvindt.

Zie ook:
Dode in woning Middelburg is meisje (17) (27-03-2016)
Politie onderzoekt dode vrouw Middelburg  (27-03-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MemoU (26-4-2016 om 09:36)
R.I.P Veel sterkte voor de familie ik leef met jullie mee!
lianne zuijddijk (28-3-2016 om 14:30)
Lieve familie wat erg wat jullie is overkomen. Heel veel sterkte met het verlies van jullie dochter en zus, kleindochter, nichtje. Zo onwerkelijk. Ook heel veel sterkte voor haar vriend(inn)en, klasgenoten en leraren op het Scalda, afdel. Kapper.
cees (28-3-2016 om 13:05)
Familie heel veel sterkte, ook voor het ambulance- en politiepersoneel.
marina (28-3-2016 om 12:05)
gelukkig maar dat het geen misdrijf is waarschijnlijk, sterkte voor familie en vrienden
Cookie-instellingen beheren