Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Inbrekers betrapt in Terneuzen

Toegevoegd: 30-03-2016, 00.21 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Dinsdagmiddag rond 14:00 uur is er geprobeerd in te breken bij een woning aan de Dommelstraat in Terneuzen.


De bewoonster kwam thuis en hoorde een vreemd klappend geluid bij de achterzijde van haar woning. Toen zij de deur naar de achterkamer opende stond zij plots oog in oog met twee mannen welke met een breekvoorwerp in haar kozijn bezig waren.

De mannen zetten het gelijk op een lopen en het slachtoffer heeft de politie gebeld. Helaas heeft deze de inbrekers niet meer kunnen vinden, maar er is wel een signalement van de daders. Zo had de eerste verdachte een blanke huidskleur, een mager postuur en een donkerkleurige capuchon. De andere had een donkere huidskleur, een stevig postuur, een donkerkleurig jack en kort geknipt naar achteren gekamd haar.

De mannen zijn weggerend in de richting van de Otheense Kreek. Mensen die iets gezien hebben kunnen de politie bellen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
westdorpse (30-3-2016 om 15:18)
In Westdorpe inbraken en pogingen tot inbraken in auto's, maar wanneer? Overdag of in de vroege avond let men niet zo goed op. Overdag verdachte dingen zien!!!! Doorgeven..........de politie heeft schijnbaar tijd om op zulke dingen te reageren. Anders zien we ze niet snel rijden, maar vanmorgen waren ze al weer present. Rondje Gemeente!!!
ger (30-3-2016 om 09:46)
Ook overdag @Wim? criminelen zijn echte 24/7 "werkers" dus je ben nooit safe. De politie is er overdag alleen en de overige uren veels te weinig want geld is op voor onze veiligheid. Al dat geld gaat naar de opvang van vreemdelingen. En zoals je zo vaak leest zitten daar ook de nodige crimi's tussen dus nog minder tijd voor bewoners van de NL.
wim (30-3-2016 om 07:17)
In breken in een woning s, middags om 14,00 uur midden op de dag, maar kwamen de bewoners net thuis toen de inbrekers bezig waren om binnen te komen dan moeten toch die geweten hebben dat de mensen afwezig waren, dus ook overdag kunnen zulke dingen gebeuren
Cookie-instellingen beheren