Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

File A58 door vrachtwagen met klapband

Toegevoegd: 30-03-2016, 09.09 uur - Update: 30-03-2016, 13.04 uur
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - Op de A58 tussen Rilland en Kruiningen is woensdagmorgen een lange file ontstaan. Oorzaak van de file is de afsluiting van de rechterrijstrook.


Op de vluchtstrook van de snelweg stond bij hectometerplaatje 133,5 een vrachtwangen met een klapband. Om veilig te kunnen werken werd de rechterrijstrook afgesloten voor het verkeer.

Nadat de band van de vrachtwagen was vervangen kon de weg rond 10.00 uur weer worden vrijgegeven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwin (31-3-2016 om 07:04)
Deze vrachtwagen stond goed op de vluchtstrook. Twee banen open houden met een snelheidsbeperking en de band wisselen na de spits was een veel betere oplossing geweest dan midden in de spits een baan afsluiten om direkt de band te wisselen. Wel interessant om 1 keer per jaar de langste ochtendspits file te hebben maar volledig onnodig!
Cookie-instellingen beheren