Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 51 km

Politie waarschuwt voor babbeltruc

Toegevoegd: 30-03-2016, 13.21 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie waarschuwt voor een man die met een babbeltruc bij mensen in huis probeert te komen. De man was woensdag actief in Middelburg.


De man belt bij mensen aan en wekt de indruk alsof die in aanmerking komen voor een gratis of goedkope stofzuiger. Het gaat om een blanke man met een fors postuur. Hij rijdt in een blauwe stationwagen.

Vanuit verschillende plaatsen in Zeeland kwamen vorige week al soortgelijke meldingen binnen bij de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
hans (30-3-2016 om 15:28)
ik zou iemand als het kan een foto van hem maken want het is van de zotte dat dit gebeurd en dan nog bij oudere mensen oppakken deze persoon en als het kan zo vlug mogelijk of als het kan het kenteken van zijn auto op schrijven en als ze hem hebben bij al die mensen de stofzuiger laten werken onder toe schicht ander doe hij wel wat anders
P (30-3-2016 om 13:28)
Nobel dit, maar oudjes zitten niet op internet. Misschien een tip om via de lokale omroep dit ook kenbaar te maken en de radio en de wekelijkse krant.
Cookie-instellingen beheren