Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Stomdronken Duitse jongens opgepakt

Toegevoegd: 31-03-2016, 14.35 uur
Door: Manfred Berrevoets

DOMBURG - De politie heeft woensdag aan de Singel in Domburg twee stomdronken Duitse 16-jarige jongens aangehouden. Het tweetal was zo onder invloed van alcohol dat een van hen zelfs per ambulance is afgevoerd naar de alcoholpolikliniek.


De jongen werd door de dienders rond 23.30 uur aangetroffen liggend in zijn eigen braaksel. De andere verdachte was zeer recalcitrant en werkte niet mee aan zijn aanhouding. Ook gaf hij nog over in de arrestantenbus.

De jongen is uiteindelijk door zijn ouders opgehaald van het bureau, nadat hij door een arts was nagekeken. Hij kreeg een boete voor openbare dronkenschap en moest ook de schoonmaakkosten voor het bevuilen van het dienstvoertuig betalen. De andere jongen zal nog gehoord worden zodra hij uit het ziekenhuis ontslagen is.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
loesje (31-3-2016 om 17:39)
snap het nut niet om je eigen lam te zuipen..nou dan heb je lekker plezier als je het zover laat komen.....ik hoop toch echt dat ze ook de kosten vd zorg grotendeels zelf mogen betalen... schaam je je zeg, in je eigen braaksel leggen. bravo jongens.
hans (31-3-2016 om 17:01)
laat ze ook maar de rekening betalen van het ziekenhuis want voor zo iets moeten wij niet op kosten worden gejaagd want als wij dat moeten ga onze eigen bijdrage weer omhoog dus als ze kunnen drinken kunnen ze ook betalen daar hebben ze geld voor en als je ze laat betalen hebben ze er minder geld voor het drinken
Cookie-instellingen beheren