Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
119 files van totaal 409 km

Dure auto’s door politie afgepakt

Toegevoegd: 31-03-2016, 16.26 uur
Door: Manfred Berrevoets

SAS VAN GENT - Het Integrale Afpakteam van de politie heeft vier auto’s van een 22-jarige man in beslag genomen. Het betreft auto’s uit het duurdere segment: een BMW, Mercedes, Porsche en een Lamborghini.


De auto’s zijn vandaag op diverse locaties in Sas van Gent in beslag genomen vanwege een verdenking van witwassen. Het integraal afpakteam is een team van medewerkers van de politie, Belastingdienst, gemeente en de FIOD: de opsporingsdienst van de Belastingdienst.

In samenwerking en verbinding met elkaar proberen zij zoveel mogelijk crimineel vermogen af te pakken via een de strafrechtelijke, fiscale en bestuurlijk weg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Misgunners (4-4-2016 om 17:03)
Over die 4 meisjes die voor hem werken, dat gaat over een andere jongen uit Sas van gent en die loopt ook nog steeds op vrije voeten (2013)
kees (4-4-2016 om 13:03)
Zeer goede actie. Dit gajes hard aanpakken. met een normaal garagebedrijf kun je dit niet bij elkaar halen op deze leeftijd en minimale ervaring.
Bart (2-4-2016 om 15:52)
@4meisjes ik weet niet welke Fabeltjeskrant jij leest of dat je in de war bent met snoop dogg zijn vrouwonvriendelijke clips. Deze jongen is nog nooit veroordeeld of verdacht van zoiets. Je verspreidt alleen geruchten of roddels half zeeland in bah. Stel je voor als mensen dat over jou doen.
Selfmade (2-4-2016 om 15:15)
@wudder wat ik denk, dat je iets anders moet proberen dan op de fabriek te werken!! Je hebt vast wel betere capaciteiten. Kan je misschien ook eens een Mercedes rijden van 15000€ als je met geld kan omgaan. Groeten van een ondernemer.
Aacj (2-4-2016 om 09:53)
@jan de lange juich maar niet te vroeg het zijn hard werkende jongens ze hebben hard gewerkt voor alles wat ze hebben en zodra ze dat bewezen heben krijgen ze alles weer trug dus geniet maar voor ff
wudder (2-4-2016 om 00:34)
@selfmade Je kijkt graag weg of je bent een mede-profiteur? Denk eens na. Groetjes van een harde werkende fabrieksarbeider..
Cookie-instellingen beheren