Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
91 files van totaal 335 km

Winkeldief loopt alsnog tegen de lamp

Toegevoegd: 02-04-2016, 11.28 uur
De tas van de winkeldief in Goes
De tas van de winkeldief in Goes
© Foto: Twitter / @wa_goesoost
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De winkeldief die onlangs jassen meenam bij de Intersport in Goes is betrapt door een andere Goese winkelier toen hij het nogmaals probeerde bij een andere winkel in Goes. Dat meldt wijkagent Gillian de Visser op Twitter.


Na de winkeldiefstal bij de Goese Intersport heeft het winkelpersoneel foto's op Facebook gezet van de man en vrouw die het gedaan zouden hebben. De twee zouden twee jassen van samen 1600 euro hebben gestolen. De man is nu betrapt.

De diefstal werd pas later opgemerkt, omdat er geen alarm is afgegaan. Hoe dat komt is te zien op de foto van de wijkagent: de winkeldieven gebruikten een plastic tas die vanbinnen was bekleed met aluminiumfolie, om ervoor te zorgen dat een detectiepoortje niet kan waarnemen dat er een gestolen voorwerp in de tas zit.

De sportwinkel loofde nog een beloning uit voor tips over hun identiteit, Het stel zou eerder ook in een winkel aan het Kolveniershof jassen hebben gestolen. Uit bewakingsbeelden zou lijken dat om het dezelfde personen ging.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren